نقش کامپوزیت در صنعت تابلوسازی

نقش کامپوزیت در صنعت تابلوسازی

​کامپوزیت دوستدار محیط زیست، برگرفته از طبیعت و خلاقیتی شگرف در تابلوسازی متریال تزئینی که خیلی سریع جایگاه خود را در صنعت تابلو سازی و نمای ساختمان پیدا کرد و در مدتی کوتاه توجه زیادی به خود جذب کرد.

نصب آسان، تنوع رنگ، قیمت مناسب و ده ها مزیت دیگر کامپوزیت را به انتخابی مفید، کارآمد و مقرون به صرفه مبدل کرد. کامپوزیت در لغت به معنای مخلوط مرکب است که اشاره بر لایه لایه بودن ولی ادغام نشدن لایه ها در ساختار درونی آن دارد.

ترکیب کلی کامپوزیت این محصول سبک وزن اما مقاوم، پوسته ای متشکل از دو ورق آلومینیوم نازک ​0/​​5 و هسته میانی پلی اتیلین 3 میلی متر است که با احتساب لایه های چسب در مجموع 4 میلی متر میشود. سطح آلومینیوم خارجی با پوشش رزین PVDF پوشانده شده است که عایق خراش و تغییرات دما و هوا است.

نقش کامپوزیت در صنعت تابلوسازی

شایان ذکر است برای نصب تابلو در فضاهای داخلی لایه رویی با پوشش پلی استر مکفی است اما تابلوهایی که در فضای خارجی قرار میگیرند با توجه به رطوبت، آب و هوا و سایر عوامل بیرونی به منظور دوام بیشتر، ملزم به استفاده از لایه محافظ PVDF هستند.

کاربرد تابلوهای کامپوزیت :

در صنعت خودروسازی، ساختمان سازی، هواپیما و دیگر صنایع، از این متریال بسیار استفاده می‌شود.  شغل و صنعت دیگری که ورق‌های کامپوزیت در آن بسیار کاربرد دارد، حرفه تابلو سازی است. در صنعت تابلو سازی، این ورق ها بیشتر به جهت نماسازی سردر مکانهای تجاری استفاده می‌شوند که در اصطلاح به آن تابلو کامپوزیت میگویند.

در واقع برای تعریف اصولی و دقیق از کاربرد آن در ساخت تابلو، میتوان گفت که کامپوزیت برای نصب تابلوهای تبلیغاتی، به عنوان یک نمای زیر کار بوده و تکمیل کننده تابلو با هر زمینه دلخواهی می‌باشد. بدنه تابلوی کامپوزیت، از ورقهای کامپوزیت ساخته شده و با استفاده از انواع حروف برجسته، پیام­های تبلیغاتی روی تابلو درج می‌شود.

ساخت تابلوی کامپوزیت برای اولین بار به سال 1969 برمی‌گردد که توسط کشور آلمان بهره برداری شد. امروزه یکی از زیباترین و بروزترین تابلوهای تبلیغاتی که برای زیباسازی نما هم استفاده می‌شود، تابلو کامپوزیت است که برای نماهای ساختمان، تابلو سردر مغازه ­ها و جایگاه های سوخت بسیار کاربرد دارد.

خصوصیات ورق کامپوزیت :

مقاوم در برابر تغییرات آب و هوا-ضد حریق و عایق حرارت-ضد زنگ و اکسیداسیون-عدم جذب گرد و غبار-زیبایی و درخشندگی-تنوع رنگ نامحدود-نصب سریع و دقیق-نگهداری آسان- قابل بازیافت-عمر طولانی-سبک وزن-مستحکم

سطح صاف و مسطح کامپوزیت هر نوع چاپ دیجیتال ،استیکر و رنگ آمیزی را می پذیرد و این دلیلی است بر تقریبا نامحدود بودن تنوع رنگی آن گزینه ضد حریق بودن در تابلوهای فلزی امری بدیهی است.

لکن بدلیل خاصیت مقاومت دمایی بالا، تابلو کامپوزیت برخلاف سایر تابلوهای فلزی مانع از رسیدن سریع حرارت به تجهیزات داخلی تابلو می شود و در صورت بروز آتش سوزی بعلت عدم وجود CFC مشکلی به وجود نمی آورد. هم چنین با توجه با انعطاف پذیری ،کامپوزیت نمی شکند.

نقش کامپوزیت در صنعت تابلوسازی

ظاهر تابلو به دلیل خاصیت پاکسازی خودکار کامپوزیت، براق و زیبا میماند .گرد و غبار تقریبا هرگز به تابلو نفوذ نمی کند و در صورت یرخورد با تابلو به آسانی حتی با آب باران تمیز میشود ، کامپوزیت را برگرفته از طبیعت خواندیم زیرا فن آوری NANO PVDF مشابه سیستم پاکسازی طبیعی برگ گل نیلوفر آبی است که نمونه بارزی از عدم جذب آلودگی و غبار در جهان پیرامون ماست.

اجرای دقیق تابلو کامپوزیت شرکت پارسه در طی سالهای اخیر با توجه به مصرف دقیق آهن و متریال توانسته مشتریان زیادی به این محصول را جذب نماید.

سخن پایانی

در این مطلب هرآنچه لازم بود درباره تابلو کامپوزیت  بدانید را در اختیار شما گذاشتیم تا به این ترتیب بتوانید با اطلاعات کامل برای ساخت این تابلو تبلیغاتی پرطرفدار، در پارسه ثبت سفارش کنید. باز هم اگر نقطه مبهم یا سوالی درباره این تابلو می‌توانید پیش از ثبت سفارش ساخت آن، از طریق راه های ارتباطی در نظر گرفته شده با کارشناسان تابلوسازی پارسه در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *