ساخت تابلو پزشکی در رشت

یکی از انواع تابلو های تبلیغاتی و تابلو های راهنما است که در ورودی مجتمع ها و مطب های پزشکان ، مراکز روانشناسی و دفاتر برخی از وکلا دیده می شود . یک تابلو پزشکی خوب ، باید با طراحی زیبا و استفاده از زمینه ای روشن و نورپردازی نظر مراجعین و بیماران را به سمت خود جلب کند . اگر شما پزشکی هستید که مراجعین کمی دارید حتما در ساخت تابلوی پزشکی خود تجدید نظر کنید و یک تابلوی زیبا سفارش دهید تا بهتر دیده شوید .

تابلو پزشکی چیست ؟

تابلو پزشکی برخلاف اسمی که دارد فقط مخصوص پزشکان نیست و با توجه به سلیقه و نیاز شما می تواند برای هر صنفی ، در ابعاد مختلف ساخته شود . در این بخش علاوه بر ویژگی های های مختلفی که در ساخت این تابلو وجود دارد شما را با یک قانون مهم در خصوص صدور مجوز تابلو نیز آشنا می کنیم. در صورتیکه علاقمند به شناخت بیشتر و بهتر تابلو پزشکی هستید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید .

ساخت تابلو پزشکی در رشت

ویژگی های تابلوی پزشکی

تابلوی پزشکی ( تابلوی دکتری ) را میتوان با مواد مختلف و به ویژگی های متنوعی ساخت که در این مقاله به بررسی تعدادی از آنها می پردازیم . هر پزشک با توجه به شرایط خود یکی از انواع متریال را انتخاب می کند و تابلو راهنمای مطب خود را سفارش می دهد .

متریال

بدنه ی فلزی تابلو از جنس ورق آهن گالوانیزه است که بعد از خمکاری ورق به صورت قاب شکل می گیرد. ورق های گالوانیزه در مقابل عوامل طبیعی به شدت مقاوم هستند و بهترین گزینه برای پزشکان محسوب می شوند. چاپ و یا چسب استیکر بر روی قسمت تبلیغاتی تابلو انجام می شود که از جنس پلکسی است که نوردهی درون قاب انجام میگیرد.

 

پرکاربردترین تابلوهای پزشکی

لایت باکس پرکاربردترین و بهترین نوع از تابلو های تبلیغاتی پزشکی است که نورپردازی بک لایت تابلو با استفاده از لامپ LED یا SMD و یا با استفاده از لامپ های مهتابی طراحی می شود . لایت باکس تبلیغاتی بر روی استیکر ، طلق و یا بر روی بک لایت چاپ می شود . طرحی که درون بیشتر تابلو های این نوع درج می شود معمولاً به راحتی قابل تعویض است . این طرح ها به وسیله ی دستگاه برش لیزری بریده و بر روی پلکسی چسبانده می شوند. تابلوهای لایت باکس در مدل های مختلفی مانند فریم لس , اسنپ فریم و …. وجود دارد که هر کدام دارای زیبایی های منحصر به فردی می باشد. این تابلوها قابلیت نصب بر روی سطوح مختلف را نیز دارند. همچنین استفاده از آن ها به صورت آویزان و ایستاده نیز امکانپذیر است.

از تابلوی نئون نیز می توان به عنوان تابلو پزشکی بهره برد. این تابلو پس از انجام عملیات طراحی و برش لیزری بر پلکسی یا پی وی سی یا متریال های دیگر نصب شده و بعد از نورپردازی نصب می شود.

چاپ روی طلق پلکسی از استیکر وینیل می باشد . پس از طراحی برای تابلوی پزشکی طرح بر روی برچسب وینیل چاپ می شود . بعضی از شرکت های تبلیغاتی به جای چاپ استیکر وینیل از برچسب شب رنگ و یا روز رنگ استفاده می کنند. برچسب های شب رنگ و روز رنگ جایگزین نامناسبی برای نورپردازی به وسیله لامپ است زیرا عمر و دوام پایینی دارند.

یک طرفه و دو طرفه

در تابلو هایی که یک طرفه است در بخش تبلیغاتی که نمای تابلو می باشد یک طلق پلکسی به شکل برجسته و یا تخت قرار می گیرد و در تابلو های دو طرفه هر دو بخش پشت و روی تابلو دارای طلق پلکسی است و تبلیغات شما را دو طرفه و در هر دو طرف انجام می دهد. نمای تابلو پزشکی معمولا از جنس پلکسی گلاس به رنگ شیری رنگ است که توسط دستگاه های پرس به صورت قالب برجسته شکل می گیرد.

در رنگ طلایی معمولا از تابلو هایی با جنس استیل استفاده می شود. در این روش تابلو به صورت قاب دار یا بدون قاب طراحی می شوند . در طراحی تابلو های از جنس استیل برای طراحی حروف هم میتوان از حروف پلکس و هم از حروف استیل استفاده کرد.

 

نورپردازی تابلو پزشکی چگونه است؟

نوردهی تابلو های پزشکی به شکل های مختلفی صورت می گیرد. در سال های گذشته اغلب تابلو پزشکی هایی که در سطح شهر مشاهده می کردیم به وسیله مهتابی نورپردازی می شدند. اما امروزه در روش های دیگر از لامپ های نئون و یا ال ئی دی ( LED ) برای نور پردازی تابلو استفاده می شود. روشنایی تابلوی دکتری معمولا بعد از رنگ کاری درون آن تعبیه می شود.

زمان ساخت و تحویل تابلوی پزشکی

زمان تحویل تابلوی پزشکی با توجه به وضعیت بازار متغیر است اما معمولا بین یک هفته تا ده روز کاری زمان می برد. اگر تولید تابلوی خود را به دست استادکاران و تابلو سازان با تجربه و حرفه ای بسپارید بهترین نتیجه را کسب خواهید کرد.

 

اندازه ی استاندارد تابلوی پزشکی

معمولا تابلو های پزشکی در دو سایز ۵۰ ×۷۰ سانتی متر و ۹۰×۶۰ سانتی متر ساخته می شوند. این تابلو ها بنا به درخواست مشتری در انواع یک طرفه و دو طرفه تولید می شود.

 

نکته مهم

در طراحی تابلوهای پزشکی برای پزشکان قوانینی وجود دارد که توسط سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی تدوین شده است. اگر یک پزشک فاقد صلاحیت های لازم در این خصوص باشد صدور تابلو برای او انجام نخواهد شد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف به شدت با او برخورد می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *