تابلو راهنمای ساختمان در کدام دسته از تابلوها قرار می گیرد؟

تابلو راهنمای ساختمان

نصب تابلو راهنمای ساختمان در مجتمع های مسکونی , اداری , تجاری و بیمارستان ها از سردرگم شدن مشتریان جلوگیری می کند. این تابلوها از نوع فلکسی فیس , کامپوزیتی و پلکسی گلاس است که بنا بر نوع نیاز متریال آن انتخاب می شود.

در این بخش به تابلو راهنمای ساختمان و بررسی جوانب مختلف آن می پردازیم. همچنین شما می توانید برای اطلاعات بیشتر از تابلو چلنیوم با کارشناسان ما در تابلوپارسه تماس بگیرید.

تابلو راهنمای ساختمان در کدام دسته از تابلوها قرار می گیرد؟

عدم نصب تابلو راهنما باعث چه چیزی می شود ؟

عدم نصب تابلو راهنمای ساختمان می تواند باعث سردرگم شدن مشتری و ارباب رجوع شود. به همین دلیل یکی از جوانب تکریم ارباب رجوع و بیماران در مجتمع ها نصب این تابلوها می باشد.هنگامی که ارباب رجوع به این تابلو مراجعه می کند تا مسیر خود را پیدا کند در وقت او صرفه جویی می شود.

زیرا تابلو راهنمای ساختمان تابلویی بسیار واضح است که بعد از مراجعه به آن نیازی به پرس و جوی دیگری نیست. این تابلو دارای مزایایی به شرح زیر است.

 

مزایای تابلو راهنمای ساختمان

قابلیت جابجایی

برخی از تابلوها نیاز به جابجایی مکرر دارند. تابلوهای راهنما به نحوی ساخته و تولید شده اند که هیچ مشکلی بابت نقل و انتقال آن ها وجود ندارد و به سهولت می توان آن ها را در هر مکانی نصب کرد. مناسب ترین محل برای نصب این نوع از تابلوها درب ورودی ساختمان و سردرب اتاق ها می باشد. زیرا مراجعه کنندگان در بدو ورود می توانند با خواندن تابلو به مسیر اصلی هدایت شوند.

تنوع زیاد

تابلوهای راهنما جزو آن دسته از تابلوهایی محسوب می شوند که از تنوع بالایی برخوردار اند. افزایش تنوع باعث می شود تا مشتری پسند باشند و انعطاف زیادی در طراحی و تولید آن ها شاهد باشیم. اغلب تابلوهای راهنما قابلیت نورپردازی نیز دارند که باعث زیباتر شدن و چشم نواز شدن آن ها خواهد شد.

انعطاف پذیر

در برخی از مواقع نیاز به تغییر برخی المان ها در تابلو است. به طور مثال هنگامی که تابلو سردرب اتاق نصب می شود و نام پزشک مربوطه بر روی آن درج شده است با تغییر پزشک باید نام روی تابلو نیز تغییر کند. تابلوهای راهنما این امکان را در اختیار شما قرار می دهند تا هر زمان که تمایل داشتید المان های مختلف بر روی تابلو را بر اساس نظر خود تغییر دهید.

 

تابلو راهنمای ساختمان در کدام دسته از تابلوها قرار می گیرد؟

تابلو راهنمای ساین چیست؟

اغلب تابلوهای راهنما از متریالی به نام آلومینیوم و کامپوزیت تولید می شوند. این تابلوها که تحت عنوان تابلوی ” ساین ” شناخته می شوند دارای اطلاعاتی به صورت چاپ شده بر روی متریال مورد نظر هستند.

در ساخت تابلوهای راهنما می توان از متریال مختلفی استفاده کرد که هر کدام دارای زیبایی و محاسنی است. در ادامه به متریالی که می توان به وسیله آن ها اقدام به تولید تابلوی راهنما کرد اشاره می کنیم.

آلومینیوم

آلومینیوم جزو بهترین و مناسب ترین متریال برای ساخت تابلوی راهنماست. زیرا از استحکام و زیبایی خاصی برخوردار است و در تمام نقاط ساختمان نیز می توان به راحتی از آن استفاده کرد. آلومینیوم بسیار سبک است و سهولت در جابجایی را امکان پذیر می کند.

کامپوزیت

بعد از آلومینیوم از متریالی به نام کامپوزیت در ساخت تابلوی راهنما بهره برده می شود که نسبت به آلومینیوم دارای وزن بیشتری است اما همچنان زیبا و جذاب است و می توان اطلاعات مختلفی را بر روی آن قرار داد. اغلب تابلوهای راهنما که با کامپوزیت ساخته می شوند قابلیت نورپردازی حروف را دارند که به وسیله لامپ هالوژن یا SMD قابل اجرا و پیاده سازی است.

پلکسی گلاس

ورق های پلکسی گلاس نیز گزینه مناسبی برای تولید تابلو راهنمای ساختمان به شمار می رود که در انواع و مدل های مختلف وجود دارند. به طور مثال می توان از نوع رنگی و پلکسی گلاس شفاف آن استفاده کرد.

بهترین روش برای تولید تابلو با ورق های پلکسی گلاس این است که زمینه کار را از ورق های رنگ تیره مانند مشکی و اطلاعات را از ورق های رنگ روشن استفاده کرد. زیرا تضاد رنگی موجب جلب توجه مراجعه کنندگان خواهد شد.

 

تابلو راهنمای ساختمان در کدام دسته از تابلوها قرار می گیرد؟

نکات مهم در طراحی تابلو راهنمای ساختمان

در ساخت تمام تابلوها ( تبلیغاتی , راهنما , پزشکی و … ) باید چند نکته و اصل مهم را رعایت کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود.

درج المان ها

یکی از مهم ترین اصولی که باید در طراحی تابلوی راهنما مورد توجه قرار گیرد استفاده از المان ها و نمادهای مشترک است. به طور مثال در تمام دنیا از یک نماد واحد برای نمایش درب خروجی و یا آسانسور استفاده می شود.

اگر از این نمادها استفاده نکنید باعث خواهید شد تا مراجعه کنندگان همچنان سردرگم باقی بمانند و تابلوی راهنما کاربرد خود را نخواهد داشت. رعایت این اصل مهم در اماکن عمومی و توریستی بسیار مهم است زیرا اغلب توریست های خارجی با زبان ما آشنایی ندارند و تنها راه برای آن ها استفاده از نمادهای مشترک بین المللی است.

فونت مناسب

برای درج اطلاعات بر روی تابلو باید از فونتی استفاده کنید که خوانا باشد. خوانا بودن فونت برای تمام سنین ضوروری است. استفاده از فونت هایی مانند نستعلیق یا ثلث که خوانایی ندارند به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

ابعاد مناسب

قبل از طراحی و تولید تابلو راهنمای ساختمان باید ابعاد مکان مورد نظر را بسنجید. زیرا از نکات مهم و اصولی تناسب ابعاد تابلو با مکان مورد نظر است. اگر مساحت کوچک باشد نمی توانید از تابلویی با ابعاد بزرگ در آن استفاده کنید. همچنین اگر مساحت بسیار بزرگ باشد استفاده از تابلوی راهنمای کوچک باعث می شود تا دید مناسبی برای مراجعه کنندگان نداشته باشد.

زیبایی

هنگامی که تابلوی راهنما را در محیط نصب می کنید جزیی از آن محیط می شود. اگر دکوراسیون محیط بسیار شیک و مجلل است باید تابلویی را انتخاب کنید که از نظر زیبایی با آن جا تناسب داشته باشد در غیر این صورت برای مراجعه کنندگان جذابیت بصری نخواهد داشت.

سهولت در جابجایی

از مهم ترین ویژگی های تابلوی راهنما قابلیت جابجایی آن است. در اغلب مواقع شما نیاز دارید تا مکان تابلو را تغییر دهید تا دید بهتری داشته باشد. انتقال و جابجایی تابلو در بین راهرو و طبقات امری بسیار طبیعی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *